Snurr på söndagen hos iGame

När man klickar  sig runt hos iGame hittar man något som kallas för ”Sköna Söndag” och som ser väldigt spännande ut. Särskilt eftersom de påstår att söndagen är den bästa dagen i veckan, vilket vi vet inte är sant eftersom den markerar slutet på helgen… Eller är de bättre än man tror? Har iGame något som gör att söndagar blir mycket bättre än vad de annars kan vara, som till exempel free spins?

Sköna Söndag är en kampanj som pågår en gång i veckan, det vill säga under söndagar, och den som vinner priset under dagen kommer att kontaktas under måndagen så även starten på veckan blir bra.

iGame gillar söndagar

Eftersom de påstår att söndagen är den bästa dagen i veckan vill man givetvis veta vad som ligger bakom det påståendet, och varför man ska logga in hos iGame under just söndagar. Och anledningen är helt enkelt att man har chansen att vinna 999 free spins, men det bästa med det är att man har chans att vinna sina snurr utan att spendera något alls. Det enda man behöver göra är att snurra och se om man tar hem high score!

Man får 1 free spin på Starburst av iGame under söndagen, och det man ska göra för att vara med och tävla om ytterligare 999 free spins i spelet är att snurra. När man har använt sitt snurr kommer nämligen resultatet att sparas, och den som har den högsta vinsten från sitt snurr när dagen är över kommer att utses till söndagens vinnare. Det går även att se vad föregående veckas vinnare hade för vinst ifall man är nyfiken på hur det gått för andra.

iGame Välkomstbonus

Starburst är ett spel som alltid är lika populärt, så det dyker upp i olika kampanjer titt som tätt. Det klagar vi inte över direkt eftersom spelet har fortsatt att vara populärt av en anledning, och iGame själva är även de väldigt förtjusta i spelet. Men de är givetvis förtjusta i många olika spel, och de har många spel man kan välja mellan när man är sugen på att spela något. Ett spel man får spela med en gång dessutom är Fire Joker, eftersom den registreringsbonus man får innehåller 450 gratissnurr. Man kommer att få 15 snurr om dagen under 30 dagars tid men det är inte allt för det finns dessutom en välkomstbonus på iGame som spelare kan hämta ut:

Första insättningen: 100% upp till 500 kronor extra + 25 free spins

Andra insättningen: 50% upp till 4000 kronor extra + 25 free spins

Tredje insättningen: 25% upp till 5000 kronor extra + 50 free spins

Fjärde insättningen: 200% upp till 500 kronor extra + 50 free spins

När man sätter in pengar de fyra första gångerna medföljer alltså en iGame välkomstbonus som består av bonuspengar och gratissnurr tillsammans med var och en av insättningarna. Sammanlagt kan man få upp till 10000 kronor extra att spela för samt att man får 150 snurr som går att använda på Starburst.

Posted in Uncategorized.